Hopp til innholdet

Har du behov for digital hjelp? Eller kanskje du kjenner noen som trenger det?

  Vi i DIN kompanjong kan hjelpe, kom innom oss eller ta kontakt så avtaler vi tid og sted. Vi kan også ta turen hjem til deg om du ønsker det.

  Digitale Norge

  Norge er langt fremme innen digitalisering, men kanskje det går litt for raskt? Det er ikke alltid like lett å følge med på utviklingen, eller kanskje ikke interessen for å henge med på alt, er helt tilstede.

  Likevel er det viktig å ha basis kunnskap, ta i bruk ny teknologi til å utføre nødvendige oppgaver i dagliglivet eller for å benytte private og offentlige tjenester ved bruk av BankID. Bli tryggere ved bruk av betalingsløsninger for å handle på nett, og sikker bruk av sosiale medier for å holde kontakten med venner og familie.

  DIN digitale hjelper

  Vi i DIN kompanjong tilbyr 1-1 hjelp, hvor vi bruker god tid på hjelp til selvhjelp, du skal bli tryggere på bruk av din nye telefon, nettbrett eller PC.

  Les mer om hva vi kan hjelpe til med.

  Vi holder kurs

  I tillegg til 1-1 hjelp så setter vi opp kurs med jevne mellomrom, vi kjører kurs som tar for seg riktig bruk av BankID, betalingsløsninger som blant annet Vipps, vær obs på svindel og generelt fokus på sikkerhet på nett.

  Se vår oversikt over kommende kurs, og meld deg gjerne på.

  Hva koster Digital hjelp?

  Vi har to løsninger for betaling. Du kan tegne abonnement hos oss, da betaler du 1 krone første måned, og deretter 299 kroner i måneden, husk at du da også få tilgang til alle våre kurs inkludert i prisen. Ønsker du ikke abonnement, kan du velge å betale for hjelpen der og da til 899 kroner.

  Selv om vi er lokalisert i Seljord, kan vi avtale tid for å møte deg et sted fra Skien til Vinje.

  Selv om vi er lokalisert i Seljord, kan vi avtale tid for å møte deg et sted fra Skien til Vinje. Vi er mobile og har avtale med blant annet Sparebanken DIN om at vi kan benytte deres lokaler om det trengs. Ingen ekstra kostnad om vi møtes der. 

  Ønsker du at vi skal ta turen hjem til deg, er det en ekstra kostnad på 499,- (gjelder for Telemark).

  Digital hjelp – en tjeneste for alle

  Husk! Tilbudet er åpnet for alle, uansett hvilken bank du måtte være kunde i. Vårt hovedfokus er digital mestring og gi deg den hjelpen du trenger til å bli litt tryggere ved bruk av ny teknologi.

  Våre åpningstider for Digital hjelp er tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 12.00 til 18.00.

  Send oss en e-post eller klikk her for kontakt informasjon.