Hopp til innholdet

Seljordspodden bryter lyttergrense

  Seljordspodden har nådd en imponerende milepæl med å ha passert 1000 lyttere, noe som markerer en viktig suksess for denne lokale podcasten fra Seljord. Dens unike innhold, som ofte fokuserer på lokale virksomheter, kultur og arrangementer fra området, har resonert godt med lytterne. Veksten i antall lyttere vitner om en sterk tilknytning til lokalsamfunnet og en økende interesse for å utforske livet og historiene i Seljord gjennom denne plattformen.

  Podcastverst Inger Helen

  Hennes entusiasme og dedikasjon til podcasten har vært en drivkraft i dens suksess, og passerer 1000 lyttere føles både som en personlig og profesjonell triumf.

  Inger Helen, en av de sentrale figurene bak Seljordspodden, er naturligvis i ekstase over denne utviklingen. Hennes entusiasme og dedikasjon til podcasten har vært en drivkraft i dens suksess, og passerer 1000 lyttere føles både som en personlig og profesjonell triumf. Inger Helen og teamet bak podcasten ser dette som en bekreftelse på at de har truffet en nerve hos publikum, og de er motiverte til å fortsette å levere innhold som engasjerer og beriker lytternes hverdag.

  Med dette nye oppsvinget i lyttertall planlegger Seljordspodden å utvide sitt innhold og muligens innføre nye formater eller temaer for å holde på og tiltrekke seg nye lyttere. Dette kan inkludere alt fra dypere dykk i lokale historier, til live-sendinger fra arrangementer i Seljord. Med Inger Helens ledelse og en lojal lytterskare ser fremtiden lys ut for Seljordspodden.

  Har du lyst til å få ut ditt budskap i Seljordspodden? Send en e-post til podcastvert Inger Helen podcast@dinkompanjong.no

  Vil du se hva som skjer i kulissene i forkant og under innspilling av Seljordspodden?
  Følg Seljordpodden på SnapChat @Seljordspodden

  Lytt til Seljordspodden